کارگاه عملی آشنایی با روش آکوستیک امیشن با همکاری شرکت مپوا دانشگاه علم و صنعت
کارگاه عملی آشنایی با روش آکوستیک امیشن بهمن امسال با همکاری شرکت مپوا در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. در این مطلب گزارش تصویری مربوط به این کارگاه را مشاهده می کنید. توضیح آنکه این کارگاه مربوط به زمان قبل از گسترش ویروس کرونا برگزار شده است.
شرکت مهندسان پایش وضعیت امیرکبیر (مپوا)، با بهرهگیری از دانش فنی در حوزه تستهای غیرمخرب موفق تولید و بومی سازی دستگاه آکوستیک امیشن Acoustic Emission شده است و اولین و تنها تولید کننده دستگاه آکوستیک امیشن 4 کاناله در ایران است.
آزمون آکوستیک امیشن Acoustic Emission یا نشر صوتی یک روش نوین و پیشرفته در زمینههای آزمون غیر مخرب (Nondestructive testing) است. این روش در محدوده گستردهای از کاربردهای قابلاستفاده آزمونهای غیر مخرب نظیر بازرسی مخازن تحت فشار فلزی، سیستمهای لولهکشی، راکتورها و غیره گسترش یافته است. از این روش میتوان برای تشخیص و موقعیتیابی عیوب مختلف در سازههای تحت بار و اجزای آنها استفاده کرد. نوع کاربردها شامل ردیابی ترک، خوردگی، عیوب جوش و تردی ماده است.
آزمون آکوستیک امیشن یک تکنیک غیرفعال است که پالسهای فراصوتی منتشرشده بهوسیله منابع مختلف درون ماده را در لحظه وقوع آن تحلیل میکند. تفاوت اصلی آن با روشهای التراسونیک یا پرتونگاری نیز همین است، درحالیکه در این دو روش برای به دست آوردن اطلاعات راجع به قطعه موردنظر نیاز به اعمال انرژی خارجی است، در روش آکوستیک انرژی آزادشده از ماده موردنظر مرجعی برای کار بازرسی است. همچنین تست های آکوستیک امیشن علاوه بر توانایی اجرا بر روی تجهیزات جدید ، قابل پیاده سازی بر روی تجهیزات در حال سرویس هم هستند.
در زیر گزارش تصویری این رویداد رو مشاهده می کنید:
نظر شما درباره این مطلب چیست؟
از ۱ تا ۵ ستاره به ما امتیاز بدید.
میانگین رتبه / 5. تعداد امتیازات کاربران:
امتیازی داده نشده، اولین نفری باشید که ثبت امتیاز میکنید